Meer lezers in je blog? Voeg je RSS feed toe aan deze sites

Een manier om meer lezers in je blog te krijgen is om iets doen met je RSS feed (Wat is RSS?). Mensen kunnen deze feed gebruiken om makkelijker je blog te lezen via een feed lezer (bijvoorbeeld Feedly).

Maar met deze feed kun je nog meer. Je kunt ze zelf ook actief toevoegen aan een aantal sites – RSS aggregators, blog directories en blog zoekmachines.

Hier een lijs van sites waar je je feed aan kunt toevoegen. Gratis en voor niets, het kost alleen maar tijd. Bij de meeste sites hoef je niet te registreren en alleen maar link invullen en submit.

Klanten krijgen met je RSS feed

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

3 reacties

Reacties zijn gesloten.