Marketingcongres voor MKB – 10 oktober 2008 Antwerpen

Op ons eigen Social Media Event (SME08) in juni was hij aanwezig en nu organiseerd Peter Desmyttere zelf een interessant congres. Het KMO Marketing Congres, dat plaats vindt op 10 oktober 2008 te Antwerpen. Profiteer van de vroegboekprijs, schrijf in voor 10 september.

Een marketingcongres dat zich specifiek richt tot het midden- en kleinbedrijf (KMO: kleine en middelgrote ondernemingen). De bedoeling van Peter is op een dag de marketing- en communicatiekennis van ondernemers een flinke stimulans te geven door praktische informatie te verschaffen die deze doelgroep aanspreekt.

De MKB-markt kent een eigen specificiteit en is zeer praktisch en no-nonsens georiënteerd. De meeste congressen, workshops en seminaries zijn voor deze doelgroep minder interessant omdat de presentaties niet aansluiten bij de leefwereld van het MKB (Midden en Klein Bedrijf). Het KMO Marketingcongres wil hieraan tegemoet komen met een programma dat direct toepasbare kennis biedt.

De 7 sprekers voor deze dag zijn gespecialiseerd in één facet van de marketingdienstverlening, maar vooral zelf MKB-ers of werken in een bedrijf dat zich richt op het MKB. Ze spreken dus jouw taal.

Peter Desmyttere:

Peter Desmyttere - organisator

“Op dit congres willen we geen academische hoogdraverij, of onbetaalbare internationale voorbeelden. Het wordt een programma dat zich focust op rentabiliteit: in deze budgetgevoelige periode telt elke communicatiecent, en er wordt verwacht dat die flink opbrengt.

De bedoeling is deelnemers direct toepasbare informatie mee te geven. En voor een betaalbare prijs.”

Programma

Het programma ziet er zeer interessant uit, er is veel aandacht voor de online mogelijkheden voor het MKB.

  • 09u00 Openingswoord door Peter Desmyttere
  • 09u15 Netwerken brengt op, ook hier en nu! Jan Vermeiren.
  • 10u05 De impact van Google op een KMO-business Béate Vervaecke (e-Zen).
  • 11u20 Overtuigen uw teksten? De Schrijfdokter antwoordt Wim Van Rompuy (2Com.biz).
  • 12u10 Sales en marketing, alle neuzen in dezelfde richting Andy Vlaeminck (www.soulforsale.be).
  • 14u15 Een 100 maal efficiëntere website in 10 stappen Bart Dewaele (www.netlash.com).
  • 15u05 Zo haalt ook een KMO voordeel uit een relatie met de pers Hugo Marynissen (ProgressiveMedia).
  • 16u20 Kan ik als KMO verdienen aan YouTube, LinkedIn, Ecademy of Facebook? Philippe Borremans (Blackline)

Profiteer van de vroegboekprijs Schrijf in vòòr 10 september EUR 150,00 (excl. 21% BTW)

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.