Marco Breur van ISIS Jewels is onze 3.000ste abonnee

Iets meer dan 4 maanden nadat we de 2.000 abonnees hadden bereikt, hebben we vandaag weer een mooi nieuwe mijlpaal: 3.000+ abonnees. Wow 1.000 abonnees erbij in 4 maanden, dit terwijl de eerste 2.000, 2,5 jaren nodig hadden.

3.000 abonnees op nieuwsbrief ernohannink.nlIn oktober 2010 heb ik er een artikel van gemaakt Hoe krijg je 2.000 en meer abonnees voor je nieuwsbrief – 20 tips. Veel informatie hoe jij de nieuwsbrief ook kunt uitbreiden. Nu wilde ik wat anders.

In Aweber (aff) kun je niet goed zien wie de 1.000ste of 100ste abonnee is dus ik moest goed opletten. Het is gelukt. 🙂

Marco Breur van Isis Jewels

Marco had zich gisteren al aangemeld en vanochtend bevestigd en daarmee werd hij de 3.000ste abonnee.

Daarom wil ik graag Marco in het zonnetje zetten en heb hem een aantal vragen gesteld via de mail.

V: Wie zijn jullie?
A: Marco Breur goudsmid juwelier en Maud Breur de Wit vormgever

V: Wat is je bedrijf?
A: ISIS Jewels goudsmid juwelier

V: Wat doen jullie?
A: Verkoop horloges en sieraden, reparatie en omvormen van sieraden

V: Waar zitten jullie?
A: Vestigingen in IJsselstein en Ermelo
Webshop www.isis-jewels.nl

V: Werken jullie met nieuwsbrieven?
A: Ja, we versturen 5-10 nieuwsbrieven per jaar digitaal en enkele eigen folders

V: Wat gebeurt er bij jullie online?
A: De internetbestellingen en webwinkel zijn inmiddels een dagtaak geworden, de webwinkel wordt ook steeds serieuzer

V: Hoe werkt het?
A: Veel courante sieraden en horloges zijn zo toegankelijk dat ze steeds makkelijker online worden besteld, de webshop is erg betrouwbaar en werkt makkelijk en snel en dat werkt drempelverlagend, hiernaast is er de mogelijkheid voor klanten om online te reserveren en in de winkel “live ” te bekijken, dit is voor veel mensen ook een interessante optie.

Dank je wel Marco dat je abonnee bent geworden met de nieuwsbrief en de vragen hebt beantwoord. Hopelijk kunnen de tips die je op deze manier gaat ontvangen helpen je online activiteiten verder uit te breiden.

Nu we het over de nieuwsbrief hebben. Een update van mijn kant.

Testen met de inschrijfbox – ervaringen

Zoals je misschien ziet is de nieuwsbrief aanmeldbox wordt aangepast. Op dit moment worden er 2 verschillende versies getoond. De eerste is gelijk aan de versie die ik nu al geruime tijd gebruik. De tweede is een versie waarin ik een gratis ebook promoot.

Van dit soort zogenaamde A/B testen kun je veel leren over welke uitvoering, werkwijze, opmaak, tekst het beste werkt voor jouw doelgroep.

Een collega gaf me als tip het gratis eboek veel meer centraal te stellen bij de aanmelding. Ze verwacht er veel meer inschrijvingen door.

Het aantal vertoningen van deze A/B test zijn nog niet representatief, maar tot nu toe zit er geen verschil in de 2 vormen. Aanmelding/weergave is 0,7% bij de lightbox versie (die ik niet heb aangepast) is dit 3,8%.

De lightbox versie verschijnt maar 1 maal en komt na 20 seconden, als je dus wat langer leest. De lightbox komt over de tekst, je kunt het scherm wegklikken, of je kunt abonneren.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.