Managementboek en Erno voor jouw doelgroep

Voor als je nog eens goed naar je doelgroep wilt kijken, meer focus, meer klanten.
Hebben we samen met Managementboek.nl iets voor jou bedacht.

Opnieuw heb ik een boek geschreven speciaal voor ZPers, coaches en trainers. De afgelopen jaren heb ik er zelf veel mee geworsteld, wie is mijn doelgroep. Mogelijk worstel jij daar ook mee. Je bent niet de enige, want bijna elke zelfstandige, elke ondernemer, elke bedrijf, worstelt met enige regelmaat over dit vraagstuk.

Signeren Kies je doelgroep bij Managementboek

Regelmatig ontmoet ik zelfstandigen bij evenementen, deelnemers in mijn programma of mensen die mij mailen, die proberen de doelgroep helder te krijgen. Dit is dan ook de reden dat ik hier wel een boek over moest schrijven. Een nieuw boek waarin ik mijn verhaal vertel, mijn reis. Een reis waarin je als lezer veel van jezelf kunt herkennen.

Nog belangrijker dan mijn reis vind je in het laatste deel van het boek. De middelen om je eigen doelgroep helder te krijgen en te kiezen. Het gaat verder dan alleen het kiezen van de doelgroep. Het gaat over jezelf, je ideale klant en producten maken voor je ideale klant.

Voor jouw doelgroep

Zoals ik al zei heb ik samen met Managementboek en A.W. Bruna (de uitgever) iets opgezet. Normaal zijn de verzendkosten bij managementboek.nl € 1,95 voor dit boek. Voor één week, vanaf maandag 4 februari tot en met zondag 10 februari 23.59u kun je het boek Kies je doelgroep bestellen zonder verzendkosten te betalen (in Nederland).

Afgelopen vrijdag ben ik bij managementboek geweest om boeken te signeren, zie de foto hierboven. Het was een beste klus. Bestel je deze week een boek bij managementboek, dan ontvang je een gesigneerd exemplaar en betaal je geen verzendkosten. 🙂 Wil je een boek zonder een boodschap van mij, dan moet je dat even apart laten weten.

Daarbovenop heb ik in 10 boeken een extra verrassing gedaan. Vind jij het kaartje met de verrassing? Volg dan de instructie en ik zie je reactie graag tegemoet. Deze verrassing heeft een waarde van ten minste € 97.

bestel Kies je doelgroep

Kies je doelgroep - meer succes voor ZZPers door te focussen op een nicheBestel daarom nu bij Managementboek.nl jouw gesigneerde exemplaar van ‘Kies je doelgroep – Meer succes voor ZZP’ers door te focussen op een niche’ zonder verzendkosten (binnen Nederland). Gebruik deze link zodat ze bij managementboek kunnen zien dat jij hier gebruik van wilt maken http://bit.ly/kiesjedoelgroep En ze zijn nog eens snel ook bij managementboek.nl – op werkdagen voor 21.00u besteld en je kunt de volgende dag mijn boek al lezen.

Dit zeggen anderen over Kies je doelgroep

Josje Feller van Vrouw&Passie zegt:

“Een open en persoonlijk verhaal hoe je als ondernemer de juiste mensen bereikt met producten/diensten waar zij blij van worden.”

En Aartjan van Erkel van Verleiden op internet:

“Dit boek van Erno Hannink is een medicijn tegen kiespijn. Veel ZZP’ers lijden daaraan. Ik had er zelf ook jarenlang last van. ‘Durf ik te kiezen voor mijn favoriete specialisme, en te stoppen met allrounden?’ Herken je dit, kies dan eerst maar voor het lezen van dit boek. Het zou je leven wel eens kunnen veranderen. Veel succes!”

Bestel dus nu bestel Kies je doelgroep

Heb je het boek?

Heb je het boek ontvangen en gelezen dan hoor ik graag wat je er van vindt. Laat hieronder jouw reactie achter over Kies je doelgroep.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.