Ben jij een leider?

ben-jij-een-leider
ben-jij-een-leider

Ben jij de leider die je team nodig heeft? Ben jij de leider die je klanten nodig hebben? Ben jij de leider die de omgeving van je bedrijf nodig heeft?

Een echte leider laat zien welk groter doel ze nastreeft. Een doel groter dan zichzelf, waar het hele team en de klanten achter staan en nastreven. Een leider waar ze hun ziel en zakelijkheid aan kunnen verbinden.

Een leider stuurt het bedrijf door een crisis als één geheel. Deze leider doet liever met alle mensen een stapje terug, dan dat ze enkele mensen ontslaat. Voor deze leider gaat het om mensen en niet om de cijfers in de spreadsheet. Een leider begeleidt alle mensen in en rondom het bedrijf door de crisis, zo goed en zo kwaad als dat gaat, maar in ieder geval samen.

Een leider ontwikkelt en coacht de mensen in het bedrijf naar een nieuw niveau en geeft ze daarbij het vertrouwen dat ze fouten mogen maken om te leren. Wanneer je als leider je vertrouwen onvoorwaardelijk geeft, krijg je vertrouwen en inzet terug van de mensen.

De mensen in het bedrijf van een leider zetten een stap extra, houden rekening met elkaar en staan voor elkaar klaar in lastige tijden. Zolang de leider het vertrouwen van de mensen behoudt. Een leider die telkens weer de juiste morele keuzes maakt die de missie ondersteunen, ook wanneer mensen de leider niet zien of de resultaten van diens actie niet direct zien.

Wees de leider van een bedrijf waarin mensen graag willen werken. Wanneer jij de aandacht voor de mensen op de eerste plaats zet, geven zij aandacht aan de klanten. Dit zorgt als vanzelf voor de winst om je bedrijf te laten groeien en meer mensen te helpen.

Hoe ervaren mensen dat jij een leider bent?

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.