Kom ook naar de Lifehacking Academy op 11 december in Arnhem

lifehacking logoHet afgelopen jaar ben ik zeer actief op het web geweest. Er zijn een aantal weblogs, een aantal profielen, online netwerken, het microbloggen en zo nog een paar dingen. Na een jaar begint dit nu allemaal te werken en krijg ik dagelijks heel wat vragen op me afgevuurd. En ik vind het regelmatig lastig om al deze informatie te verwerken en de vragen te beantwoorden.

Daarom ben ik actief mee gaan doen met lifehacking.nl. De schrijvers en reageerders op deze site geven mij regelmatig tips waarmee ik dit alles makkelijker kan maken voor mijzelf.
Tip volg deze site door te abonneren op de RSS van lifehacking.nl
(hoe werkt RSS?)
Nog handiger kan het zijn om eens deel te nemen aan een Lifehacking Academy. In 1 dag alle tips krijgen in een leuke omgeving.

Lifehacking Academy

Je leert hoe je bewuster met informatiestromen in je leven kunt omgaan. Je leert hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt, overzicht houdt en voorkomt dat je gaat lijden aan informatiestress. Je krijgt handvaten aangeboden rondom email, surfen op het web, het opslaan van kennis en het samen werken aan projecten.

Na de premiere in Groningen wordt op 11 december de tweede Lifehacking Academy in het Hoofdkwartier in Arnhem georganiseerd. Deze hele dag lang kun je workshops volgen, kennis opdoen en delen en jezelf verbinden met gelijkgestemden.

Lifehacking Academy is een speciaal evenement dat het midden houdt tussen een bijzondere netwerkborrel, een congres en een creatieve speeltuin. Of je nu wel of geen kennis hebt van Web 2.0 internet, iedereen is welkom op deze tweede Lifehacking Academy op dinsdag 11 december in Arnhem.

In tegenstelling tot traditionele congressen is deze dag – net als op het web – gebaseerd op drie pijlers: spelen, ontdekken en delen. Juist in zo’n omgeving wordt je je bewust van de vele mogelijkheden en leer je die direct op jouw manier in te zetten en toe te passen en door te geven aan je eigen netwerk.

Het programma is interessant en vol:

Programma *

Workshop-sessies van:

 1. Marcel Kuhlmann – Schitterend Organiseren
 2. Natasha Cloutier – Podcast je verhaal
 3. Taco Oosterkamp – Een lege inbox en een helder hoofd
 4. Sanne Roemen – Online samenwerken met “social software”
 5. Jan Mulder – Your potential
 6. Ronald Meinders – Informatiestress
 7. Martijn Aslander – De Magie van RSS
 8. Justien Marseille – De nieuwste ontwikkelingen
 9. Erno Hannink – Personal Branding op het internet
 10. Wilma Vervoort – Groepsdynamiek en efficiënt beslissen

Unconference-sessies van:

11. Peter de Haas – Microsoft en het nieuwe werken
12. Eric Voigt – Het nieuwe leren

Het evenement vindt plaats in
Het Hoofdkwartier in Arnhem.
Zie Google Maps voor de route.

Het evenement begint om 10:00 uur (inloop om 9:45 uur).
Aan het einde van de dag, vanaf ongeveer 17:00 uur, kun je napraten,
een borrel drinken en creatieve ideeën opdoen.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

2 reacties

 1. Erno, interessant life-hacking. Ik ga er meer over lezen. Tipje: kun je een link vanuit jouw website niet in een ander (blank) scherm laten openen? Zodat die boven jouw pagina komt, en niet die van jezelf vervangt? Dan verlies ik je website niet zo uit het oog. Trouwens bekijk mijn website eens, hier kun je de bouw van de nieuwe website volgen. Ik sta open voor je reacties of opmerkingen. Als je maar niet grof bent…

 2. @René
  Sinds wanneer ben ik grof? Ik reageer toch altijd enthousiast :0)
  Er is veel discussie of je een link in een nieuw scherm moet openen of juist niet. Als gebruiker heb ik daar zelf bijna nooit behoefte aan. En het draait om de gebruiker.
  Als eigenaar van de site is het mijn taak om er voor te zorgen dat de site interessant genoeg is dat de lezer terug keert na het lezen van de link.
  Daarnaast kan de gebruiker altijd met ,de rechter muis toets ‘open in nieuw scherm/tabblad’, ervoor kiezen beide sites tegelijk open te laten staan.

Reacties zijn gesloten.