Keuze ontwerp boekomslag samen met lezers

Vroeg ik maandag jouw hulp voor de juiste keuze van de boek omslag. Na 2 dagen had ik voldoende terugkoppeling hier en op Twitter om eenvoudig een keuze te maken.

Met een aantal aanvullingen heb ik het teruggekoppeld aan A.W. Bruna:

1c is de keuze ipv mannetje – graag mannetje en vrouwtje (even groot –
niet dat het vrouwtje achter het mannetje aanloopt).
Kleur rood of oranje – nog zeker – ik denk rood

Verder mag de muis wel iets moderner 🙂

Daarop kreeg ik zojuist de nieuwe voorstellen van Leoniek van Hoop Werk

Wat denk jij? Welk voorstel vind je nu het mooiste?

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

9 reacties

 1. Hoi Erno,

  Leuk om zo samen met je doelgroep het omslag te bepalen.
  1c had al mijn voorkeur in de rode kleur, dus ik blijf bij rood. Nieuwe ontwerp is duidelijker geworden. Mooi ook, met de Apple-muis.
  Verder met de poppetjes in het zwart. Dat geeft ’t grootste contrast en is ook in een fractie van een seconde te herkennen als mensen.

 2. Mijn voorkeur gaat ook uit naar de cover met de rode letters en de zwarte poppetjes. Die komt namelijk het sterkst over. De andere covers zijn nogal flets en zullen dus tussen de andere stapels boeken in de boekwinkel totaal niet opvallen.

 3. Ik ben erg blij met jullie reacties, zeker ook omdat deze precies aansluiten bij mijn gevoel.
  Pag. 6 van de PDF – rood met zwarte poppertjes.

Reacties zijn gesloten.