Jezelf telkens weer opnieuw uitvinden – Stephan Fellinger

stephan-fellinger-jezelf-opnieuw-uitvinden
stephan-fellinger-jezelf-opnieuw-uitvinden

Vandaag het gesprek met Stephan Fellinger.

Stephan Fellinger werd in 1995 verliefd op het Internet en is al jaren met veel plezier internetondernemer. Hij was medeoprichter en 20 jaar bestuursvoorzitter van de SpinAwards.

In 2005 startte hij de eerste Bloguitgeverij in NL:  Blogo.nl. Recent is hij met met o.a. Marco Derksen (oprichter Marketingfacts) en Edwin  Rijkaard (oprichter Buienradar) Dagstage.nl begonnen en organiseert hij onder de naam Team Sherpa, Business Games om strategieën te simuleren en te stresstesten. 

We hadden elkaar al lang niet meer gesproken. In het gesprekje dat we hadden we voordat ik de opnameknop had ingedrukt ontdekte ik nog zoveel meer over Stephan dat ik niet had gevonden in mijn voorbereiding op dit gesprek.

Het werd een super mooi gesprek met inzichten over zijn jeugd, de opvoeding door zijn opa en oma, het ondernemerschap van zijn oma, de drive om financieel onafhankelijk te zijn en verder niet bezig te zijn met geld. Vooral doen wat je leuk vindt, veel losse vijvertjes die samen een grote plons maken.

Veel plezier met de inzichten van Stephan.

Laten we beginnen…

Hier vind je Stephan:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.