Je houdt van wat je doet en je wilt graag meer klanten – programma met 7 stappen

Jouw wens

Je bent een coach, auteur, spreker en/of trainer met passie voor je werk? Jij gelooft in de kracht van je producten en diensten. Je hebt dus een wens:

  • meer geld verdienen
  • laat de klanten naar jou komen
  • zichtbaar worden in de online wereld

Jij bent een zelfstandige professional, een ondernemer en je hebt een belangrijk punt van aandacht: meer omzet met minder moeite.

Meer klanten

Ik heb met honderden coaches, auteurs, schrijvers, sprekers, gesproken en ik zie een onderwerp telkens terugkomen: ze willen meer klanten.

Ik vind het heerlijk om dieper in te gaan op dit onderwerp. Ik houd van praten over meer klanten aantrekken met mijn klanten en volgers. Wanneer mensen abonneren op mijn nieuwsbrief stel ik ze de volgende vraag: “Waar worstel jij mee?”

Dit is een collectie van de antwoorden die ik het meeste lees:

Ik houd van wat ik doe maar ik heb meer klanten nodig
Hoe krijg ik meer klanten met Facebook
Hoe gebruik ik LinkedIn om meer omzet te krijgen
Ik wil een betere prijs voor mijn diensten.

Je ziet het, je bent niet de enige.

Jij maakt maakt plannen voor 2012 en dit jaar wordt alles anders. Toch?

Je wilt dat je bedijf aanzienlijk groeit in 2012. Misschien was 2011 niet je beste jaar tot nu toe, maar in 2012 gaat het anders. Je wil een sprong maken in je inkomen met alle kennis en expertise die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd.

Dit jaar wordt alles anders voor jou.

Wat gebeurt er nu

Je hebt de afgelopen tijd gelezen over blogs, nieuwsbrieven, sociale netwerk sites. Mogelijk heb je al een of twee trainingen gevolgd over Twitter of LinkedIn. Je hebt geleerd over de handige toepassingen en je bent enthousiast over de mogelijkheden. Maar er mist nog steeds iets.

Je ontmoet nieuwe mensen via LinkedIn, Twitter of Facebook, aardige mensen. Maar nog steeds mist er iets.

Je mist nieuwe klanten.

Je hoort fantastische verhalen over mensen die geld verdienen via de sociale media. Er zijn ondernemers die zetten bedrijven op en vinden alle klanten alleen maar via de social media. Je vraagt jezelf af “Wat doe ik verkeerd?”

Wat heb je nodig

Er zijn zo veel verschillende sociale netwerk sites en blogs dat het onmogelijk is ze allemaal bij te houden. Dat is ook niet nodig. Het is niet nodig harder te werken, je moet slimmer werken.

Je hebt geen expert nodig die je alle mooie nieuwe glimmende dingen laat zien die er zijn. Je hebt een gids nodig die jou laat zien wat werkt bij het aantrekken van klanten via internet.

Je wilt iemand die jouw lens is naar de nieuwe wereld, en je precies kan laten zien wat je moet zien.

Pure wilskracht is niet genoeg

Wilskracht is als een spier die je eenvoudig kunt overbelasten. De oplossing om grote wilskracht te laten zien is door er zo weinig mogelijk gebruik van te maken door orde en regelmaat.

Order en regelmaat bij klanten aantrekken werkt succesvoller dan wilskracht.

Daarom duurt dit programma zeven maanden. We willen jouw systeem maken, orde en regelmaat om jouw ideale klant aan te trekken. Maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse routine zodat het onderdeel wordt van je leven zonder dat je er over hoeft na te denken.

Wat kan er gebeuren

Als je duidelijk bent over wat je hebt te bieden en voor wie kun je maar zo jouw ideale klant aantrekken. Je kent ze wel.
Je hebt al enkele van deze klanten en je zou heel graag alleen maar met dit soort klanten werken.

Je kunt beginnen met alleen maar werken met je ideale klant. Klanten die van jou genieten en over je praten. Klanten die op tijd betalen. Klanten waar jij blij van wordt en zij worden blij van jou.

Je hebt zelfs meer plezier in je bedrijf 🙂

Waarom is dit programma anders

In dit programma laat ik jou de middelen zien die je zichtbaar maken voor jouw doelgroep. Het is niet nodig jou te overladen met allemaal nieuwe dingen die nog niet beproefd zijn om je klant aan te trekken.

Je kunt praten met gelijk gestemden, ambitieuze ondernemers in het online netwerk van dit programma. We helpen elkaar met gedetailleerd stappen, stellen vragen, beantwoorden vragen en ondersteunen elkaar.

Zoals Adriaan Wagenaar al eens zijn na een Facebook workshop: “Zijn expert-stijl was ‘Wat maakt je succesvol op Facebook.’ in plaats van ‘Doe net als ik en alles komt goed.’”

Wanneer je het Gold of Silver programma volgt dan gaan we het ook echt over cijfers hebben. Je maakt een commitment en bent verantwoordelijk naar de groep. In het Gold programma ben ik jouw mentor en zal ik je iedere maand ondersteunen en aanspreken op je resultaten.

Wat gaat het programma jou brengen

Met mijn hulp ga je leren welke middelen te gebruiken zodat je de ideale klant gaat aantrekken. Volg het programma en jij wordt een Online Rock Star in jouw niche.

Je gaat jezelf onderscheiden van concurrenten en wordt een zichtbare Expert in jouw niche.

Ideale klanten gaan jou bellen, sturen je een e-mail of een bericht op een van de profielen in de sociale netwerk sites. Ze willen met jou werken.

Het aantrekken van jouw ideale klant resulteert in een stijging van je prijzen en je verdient meer geld.

Waarom doe ik dit

Leren en ondersteunen van zoveel mogelijk zelfstandige professionals als ik kan om klanten aan te trekken. Ik wil zo veel mogelijk zelfstandige ondernemers raken en laten zien wat er kan gebeuren als verkoop geen moeite kost. Wanneer de juiste klanten op jouw virtuele deur kloppen.

Al meer dan 5 jaren werk ik aan dit onderwerp met klanten en op het web. Mijn boek ‘Laat de klant naar jou komen’ is in de tweede druk, de eerste druk was binnen 9 maanden uitverkocht. De digitale versie is meer dan 5.500 keer gedownload!

Klanten aantrekken is een belangrijk onderwerp voor mij. Ik wil zelfstandige professionals helpen het bedrijf succesvol te maken. Ik wil dat je een gelukkige balans vindt in ondernemerschap en gezin. Een gezond bedrijf is de basis voor deze balans.

De juiste klanten aantrekken moet een belangrijk onderwerp zijn voor jou!

Wat wil ik bereiken

Aan het einde van 2012 wil ik voldoende fondsen hebben en een nieuwe stichting starten. Deze stichting gaat zelfstandige ondernemers in ontwikkelende landen helpen hun bedrijf te laten groeien. De stichting gaat deze solopreneurs ondersteunen bij hun inzet om het lokale bedrijf succesvol te maken.

Ik wil de lokale regio ondersteunen door lokale zelfstandige ondernemers en hun bedrijf succesvol te maken zodat ze in de regio blijven en verbeteren. Ik wil dit doen door training en mentoring, lokaal en via het internet natuurlijk, en met micro-leningen.

Wat krijg je

Nadat ik workshops, webinars en presentaties heb gegeven, heb ik nu een speciaal programma gemaakt om jou te ondersteunen. Dit programma is volledig online zodat jij geen waardevolle tijd verliest aan reizen. Balans in jouw ondernemerschap en gezin is belangrijk voor mij.

Via de onderstaande link vind je een overzicht van de 7 stappen en onderwerpen die we gaan behandelen vanaf janauri 2012.

Meer lezen over de inhoud van het 7 maanden programma?
Attract Clients and Grow Your Business
Work with me for 7 months and become an Online Rock Star

Wees er snel bij want mijn laatste webinar was binnen 3 weken uitverkocht. En er zijn maar een beperkt aantal plekken voor ieder programma. Meld je daarom nu aan

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.