Innovatie van de persoon en in de bedrijven waar ze werkt – Martine de Ridder

martine-de-ridder-innovatie
martine-de-ridder-innovatie

Vandaag het gesprek met Martine de Ridder.

Martine is een 31-jarige ondernemer en (stief)moeder van 3. Op haar 24e startte zij haar eerste online platform in de mode waar duurzaamheid en de deeleconomie een prominente rol speelden.

In de loop der jaren heeft zij bedrijven over de hele wereld geholpen met het opzetten van nieuwe producten en diensten. Validatie en experimenteren is niet alleen haar specialiteit, maar ook haar passie.

Sinds haar vlog op Youtube ben ik Martine gaan volgen, al heb ik niets met mode, het ondernemerschap van Martine en de spontaniteit raakte me zodat ik iedere week weer naar haar nieuwste video keek. Zo zag ik de ontwikkelingen van haar onderneming toen en het abrupte einde.

Sindsdien stimuleert ze met haar nieuwe bedrijf ondernemerschap en ondernemers. Het was gaaf om eindelijk met haar een gesprek voor de podcast op te nemen en te leren over duurzame mode, investeerders en haar gedrevenheid.

Veel plezier met de inzichten van Martine.

Laten we beginnen…

Hier vind je Martine:

Boeken die ze noemde:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.