Iedereen wordt gehoord bij inclusie – Ruth Nahumury

Vandaag het gesprek met Ruth Nahumury.

Ruth is met meer dan 10 jaar internationale ervaring op het gebied van Inclusie & Diversiteit expert op dit gebied. Zij heeft een achtergrond in internationaal HR Management en heeft ruim 10 jaar gewerkt in de werving & selectiebranche. 

In januari 2016 heeft zij No Labels opgericht, een trainingsbureau gericht op het bevorderen van inclusie en diversiteit binnen teams en organisaties. No Labels biedt hiervoor diverse trainingsprogramma’s, blended learning leertrajecten, lezingen en webinars aan gericht op het ontwikkelen van inclusieve vaardigheden die bijdragen aan inclusieve werving & selectie, inclusief leiderschap en inclusieve samenwerking. 

Ruth is getrouwd met een Nederlands-Molukse man en is moeder van twee kinderen met een biculturele achtergrond. Aan de hand van anekdotes uit haar werk- en privéleven weet zij iedereen te boeien en een abstract thema als ‘inclusie’ praktisch en concreet te maken.

Wat heb ik genoten van dit gesprek en veel geleerd.

Veel plezier met de inzichten van Ruth.

Laten we beginnen…

Meer over Ruth Nahumury:

Interessante dingen die genoemd zijn:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.