Hoe je sociale media kunt toepassen om meer klanten en omzet te krijgen

social media event sme08 12 juni 2008Waar ik super veel zin in heb is het Social Media Event dat Laura Babeliowsky en ik op 12 juni a.s. organiseren in MeetingPlaza te Utrecht. Vorig jaar hebben Laura en ik met veel succes de Business Blog Meeting georganiseerd; dit jaar wilden we weer met een dergelijk voor zelfstandigen waardevol en laaggeprijsd initiatief komen.

Op 12 juni ga je (bijna) alles leren over hoe je sociale media, zoals weblogs, ezines, video en online netwerken kunt toepassen om meer klanten te krijgen.

Speciaal voor ondernemers die geen zin meer hebben om te bellen naar klanten die niet op je zitten te wachten en zich afvragen hoe ze met hun doelgroep in contact kunnen komen.

Marketing voor kleine ondernemers maakt een revolutie door. Vroeger kwam klantenwerving neer op: adreslijsten kopen, koud bellen, dure advertenties plaatsen en visitekaartjes rondstrooien bij stijve netwerkgelegenheden. Allemaal manieren die toen als enige mogelijk waren en in de praktijk duur en inefficiënt. En bovendien helemaal niet leuk.

Adverteren en koude acquisitie zijn echter niet meer langer nodig. Er zijn tegenwoordig mogelijkheden te over om klanten aan te trekken op prettige, laaggeprijsde en vriendelijke manieren. Speciaal geschikt voor starters en kleine zelfstandigen die geen groot budget hebben. De nieuwe sociale media, zoals weblogs, ezines, microblogs, video en online netwerken maken dit mogelijk.

Zelfstandigen en kleine bedrijven kunnen hierdoor door simpele acties een enorme zichtbaarheid bereiken. En zo vaak meer aandacht trekken dan grote bedrijven, die vaak niet in staat zijn om de slag naar de nieuwe media te maken, omdat ze te log, star en conservatief zijn.

Maar hoe? Op 12 juni a.s. ga je het leren op de Social Media Event. Op deze dag krijg je honderden ideeën wat je met sociale media kunt doen, kun je leren van andere ondernemers die succesvol sociale media toepassen en krijg je inzicht hoe je ze voor jezelf kunt gebruiken.

Het programma
Voor het programma hebben een aantal hele interessante sprekers uitgenodigd. Specialisten op het gebied van sociale media én ondernemers die in de praktijk sociale media succesvol toepassen. De volgende onderwerpen staan in ieder geval op het programma:

  • hoe je klanten krijgt via online netwerken
  • hoe je video kunt gebruiken voor je marketing
  • de geheimen van een bedrijfsblog waar je klanten mee krijgt
  • alles over marketing met ezines
  • content als marketingstrategie

Voor meer informatie over het programma kun je kijken op http://socialmediaevent.ning.com . Daar kun je kijken wie zich aangemeld hebben, netwerken en misschien zelfs al gaan experimenteren met bloggen.

Nu aanmelden:
http://www.getclientsnow.nl/socialmediaevent.html

Let op: meldt je aan voor 20 mei 2008, je krijgt dan flinke korting.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

1 reactie

Reacties zijn gesloten.