gratis ebook Let’s Talk – Social Media voor het klein bedrijf

Dat Social Media interessant is voor zelfstandige professionals dat heb je waarschijnlijk wel eens gehoord. We organiseren niet voor niets ieder jaar het Social Media Event (9 juni 2011 weer) en de maandelijkse bijeenkomsten van de Social Media Club en de belangstelling is enorm.

John Jantsch schreef al een tweetal zeer interessante boeken voor de kleine ondernemer: Duct Tape Marketing: The World’s Most Practical Small Business Marketing Guide en The Referral Engine: Teaching Your Business to Market Itself (2010). Zeer interessante boeken, beide aanraders. Eind 2009 schreef John ook een ebook over Social Media.

Let’s Talk – Social Media for small business (gratis PDF)

Content + Context + Connection + Community = Social Media Marketing


Een interessant eboek met informatie over Social Media. Wat is een slimme strategie voor zelfstandigen. Hint bloggen staat als eerste genoemd.
Verder geeft John je basis tips voor het bloggen, WordPress (Rock on), Facebook, LinkedIn en Twitter.

Managing the Social Media Beast: The system is the solution

John houdt erg van een systeem en het boek geeft je een systeem.

John Jantsch vind je o.a. op:
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/ducttapemarketing
Facebook: http://www.facebook.com/ducttapemarketing
Twitter: http://www.Twitter.com/ducttape
YouTube: http://youtube.com/jantsch
Slideshare: http://www.slideshare.net/ducttape

Artikel van John Update of My Free Social Media Ebook

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

3 reacties

Reacties zijn gesloten.