Een webshop voor een zelfstandige ondernemer met Magento [video]

Bijna alle zelfstandigen hebben een website. Een deel van de zelfstandigen produceert vaker inhoud voor zijn site door artikelen te schrijven in een weblog. Heeft een webshop nu ook nog toegevoegde waarde voor een zelfstandige?

Dit interview gaat in op webshops voor zelfstandige professionals. Waarom zou je dat moeten doen? Wat kun je er in verkopen? Wat is een goeie webshop. De adviezen en tips krijg je van Emile Koolstra van Younify.

Younify bouwt webshops met Magento een open source pakket net als WordPress maar nu voor een webshop.

Een webshop voor een zelfstandige ondernemer – Emile Koolstra RegioZzp from Erno Hannink on Vimeo.

Emile Koolstra in LinkedIn
Younify op Twitter.
Blog van Younify

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

3 reacties

  1. Pingback: uberVU - social comments
  2. Ik ben nu een jaar zelfstandig ondernemer en sinds een half jaar ook webshop eigenaar.

    Webshop kost een hoop tijd en geld om het op te zetten maar als hij er is is het zeker een ondersteuning voor mijn winkel.
    Ook klanten die in mijn winkel komen kijken thuis nog ff snel op de site en komen dan mijn kant op dus naast de daadwerkelijke verkoop via de site geeft het ook extra ondersteuning aan de winkelomzet.
    Het is echter alleen erg lastig om gerichte bezoekers op de site te krijgen.

    heeft iemand daar nog tips voor!

Reacties zijn gesloten.