Een bedrijfsblog opzetten met Zebrablauw

Woensdag 18 juli was Natalie Overkamp bij mij voor een 1-op-1 cursus over bloggen voor je bedrijf. Aan de hand van 2 presentaties heb ik allereerst uitleg gegeven over de blogosphere en daarna over het starten van een blog op wordpress.com.

In de eerste presentatie ging het niet alleen over een blog maar ook om veel punten die met blogs te maken hebben. Bijvoorbeeld statistieken, online netwerken, sociale software, RSS, feedreaders…

In haar bedrijf, Zebrablauw tekst & beeld, verzorgt Natalie, tekst en beeld. Ze maakt namelijk foto’s en ze schrijft graag en met veel plezier. Aandacht voor online foto’s delen maakte daarom ook onderdeel uit van deze cursus bedrijfsblog.

In deze ochtend waarin we alleen het opstarten van een blog uitvoerig hebben behandeld heeft Natalie daadwerkelijk haar blog gestart. Haar blog heet zebrablauw.wordpress.com. Ze ging aan het einde van de cursus enthousiast naar huis. Ze is er thuis (of op kantoor) direct mee verder gegaan.

Haar blog zoals het er vandaag uit ziet:
blog van zebrablauw op WordPress.com

Volgens mij heeft ze in ieder geval tijdens de cursus al veel plezier gekregen in het bloggen. Ze schrijft graag en maakt veel foto’s ze kan via haar blog de lezer betrekken bij haar werkzaamheden.

Natalie veel plezier bij het uitbouwen van je bedrijfsweblog.
erno-handtekening1.jpg

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.