Durf groots te denken vanuit je hart – Annick Seys

Annick richtte in 2012 samen met collega Sara Bosman de ACT Academie op. ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy.

Annick Seys
Veel plezier met de inzichten van Annick over het bouwen van een bedrijf.


Episode 42

Veel plezier met deze aflevering

Show notes

In deze aflevering het interview met Annick Seys. Je kunt haar vinden via act-academie.be

Je kunt met haar verbinden op:

Twitter @ACTAcademie

Linkedin linkedin.com/in/annickseys

Facebook profiel

Annick richtte in 2012 samen met collega Sara Bosman de ACT Academie op.

Hun doel is zowel zorgverleners op te leiden in ACT als cliënten met deze methode te begeleiden. Hiervoor werd een samenwerking opgezet met een 10-tal freelancers.

Sinds 2007 leerde Annick ACT kennen, mindfulness en FAP (Functional Analytic Psychotherapy). Sindsdien is ze gebeten door het ‘ACT – en FAP-virus’ en heeft het haar leven helemaal omgegooid.

Opvallende uitspraken die ik mooi vind in het interview:

  • AC-therapie is een wetenschappelijk onderbouwd gedragsmodel tussen coaches en cliënten dat bestaat uit de juiste elementen die mensen aanzetten tot een verandering
  • Wij hebben open aanbod, iedereen met een hulpverlenersachtergrond kan zich inschrijven.
  • Voor mij betekend succes, echt doen wat ik wil, en dit komt uit mijn hart en niet vanuit mijn portemonnee.
  • AC-therapie (ACT) zorgt ervoor dat men meer waardegericht gaat leven. Voor mij houdt dit in dat ik bij mijn man wil zijn. Ik wil tijd hebben om naar de keramiek te gaan. Ik wil regelmatig kunnen sporten en wandelen. In de gaten houden dat de activiteiten naast mijn werk ook voldoende aandacht krijgen

Durf groot te denken, vanuit je hart.

Boeken die ze schreven over de ACT therapie

  • Acceptance & Commitment Therapy. Theorie en praktijk. (bol.com)
  • The ACT matrix (bol.com)

Namen die genoemd worden in het interview:

Abonneren

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@decideforimpact.com Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op decideforimpact.com

 

#1coachbiz podcast

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.