Doughnut economie in de Achterhoek – Anke Sitter

Vandaag het gesprek met Anke Sitter.

Anke is eigenaar van Intertembo en mede-eigenaar van Trikker.nl. Wat haar drijft is het beste samen te brengen in ‘rechtvaardigheid’, de behoefte eraan, het streven erna. En nieuwsgierigheid, gepaard met ongeremde optimisme. Daarom doet ze wat ze doet: met enthousiasme iets nieuws opbouwen, complexe onderwerpen en taaie vraagstukken ontwarren, ze is een vragensteller en conceptontwikkelaar voor bedrijven en organisaties.

We hadden een bijzonder gesprek dat via haar opleiding op de vleesindustrie en subsidies uitkwam. Daarnaast hadden we het uiteraard uitgebreid over de doughnut economie en onderwerpen als homo economicus, de overheid, regels en antropologie. Ik heb veel dingen geleerd in dit gesprek en ben benieuwd wat jij er uit gaat halen.

Veel plezier met de inzichten van Anke.

Laten we beginnen…

Meer over Anke:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.