de nieuwe trainingen bij Lancelots Academy

Dit jaar nog meer succes met je eigen bedrijf?Lancelots Academy heeft een aantal trainingen samengesteld op basis van de kwesties die freelancers bezighouden:

De compacte trainingen

 1. Hoe profileer ik mezelf effectiever?
  Leer hoe je opvalt in de markt en zo nieuwe klanten vindt en de interesse van je bestaande klanten vasthoudt. Concreet resultaat: een communicatieplan waarin staat wat jouw kernboodschap is en hoe jij die uit gaat dragen.
  Data: donderdag 21 juni en donderdag 5 juli.
 2. Hoe vind ik de nieuwe opdrachten die ik hebben wil? 
  De hamvraag voor elke freelancer. Eindelijk leer je hoe je de opdrachtenstroom naar je hand zet. Concreet resultaat: een acquisitieplan met strategie om de klanten binnen te halen die jij voor ogen hebt.
  Data: donderdag 28 juni en donderdag 12 juli.
 3. Hoe ontwikkel ik mijn netwerk zodat ik mijn doelen bereik?
  Leer hoe je je netwerk uitbreidt zodat je bedrijf daarheen gaat waar jij het wilt hebben. Concreet resultaat: een netwerkplan waarmee je je gewenste netwerk vindt en ermee in contact komt.
  Data: vrijdag 29 juni en vrijdag 13 juli.
 4. Hoe schrijf ik in minder tijd betere offertes?
  Hoe zorg je ervoor dat je klanten over de streep trekt met een overtuigende offerte. Concreet resultaat: een offerte die wervend en realistisch is en past bij jouw stijl.
  Data: dinsdag 31 juli en dinsdag 14 augustus.
 5. Hoe breng ik orde in mijn administratie?
  Profiteer van slimme methoden om je administratie en ordelijker en minder tijdrovend te maken. Concreet resultaat: een werkplan waarmee je van jouw administratie een geoliede machine maakt.
  Data: donderdag 14 juni en donderdag 28 juni.
 6. Hoe stuur ik mijn professionele ontwikkeling?
  Ontdek wat je echt graag wilt met je bedrijf en leer hoe je stap voor stap dat doel bereikt. Concreet resultaat: een Persoonlijk Ontwikkelingsplan en een actieplan waarmee je je ontwikkelingswens verwezenlijkt.
  Data: woensdag 13 juni en woensdag 27 juni.

De langlopende training

 • Samen starten als freelancer
  Je wilt de grote stap wagen en een eigen bedrijf beginnen. Alleen… hoe pak je zoiets aan? Je bent niet de enige die zich dat afvraagt. Daarom biedt Lancelots Academy een unieke training: Samen starten als freelancer.
  Startdatum: vrijdag 31 augustus 2007

De opzet is behoorlijk anders dan de vorig jaar.

Drie trainingsvarianten

De compacte trainingen kun je op verschillende manieren volgen.

 • Zelfstandig Leren: Je coach begeleidt je per mail en telefoon bij je opdracht.
 • Groepstraining: Je oefent in een groep van zo’n 10 personen op je vaardigheden en werkt daarnaast aan je persoonlijke opdracht. Je leert van elkaars ervaringen en feedback.
 • Groep en Individueel: Je traint in een groep en krijgt daarnaast persoonlijke begeleiding.

Er is dus altijd een variant die bij jouw leerstijl en budget past.
Meer over de trainingsvarianten >

Leuk is ook dat ik dit jaar weer een aantal trainingen mag geven:
Training: Hoe profileer ik mezelf effectiever? – Lancelots Academy
Training: Hoe vind ik nieuwe opdrachten? – Lancelots Academy

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.