Dank je wel in 2009 – veel plezier in 2010

Dank je wel.
Thank You!

Dank je wel voor jouw aandacht.
Dank je wel voor jouw reacties op mijn blogs.
Dank je wel voor het lezen van mijn nieuwsbrief.
Dank je wel voor de klanten die ik het afgelopen jaar mocht helpen.
Dank je wel als je mijn boek hebt gekocht.
Dank je wel voor je reacties op het boek.
Dank je wel voor je hulp, antwoorden, RTs en reacties via Twitter.
Dank je wel voor je ondersteuning tijdens de lastige momenten in het afgelopen jaar.
Dank je wel voor je hulp tijdens het Social Media Event
Dank je wel voor je hulp tijdens de eerste WordCampNL
Dank je wel voor je hulp tijdens de eerste Social Media Club Amsterdam

Dank voor je medeleven tijdens de moeilijke uren rond het overlijden van mijn schoonvader.

Dank voor het mooie jaar 2009.
Weet je wat leuk is….
2010 gaat vast nog leuker worden.

Waarom?
Ik werk aan leuke nieuwe producten
Er komen trainingen Laat de klant naar jou komen
Er komt een coaching voor zelfstandigen om klanten te krijgen via internet
Er komt weer een boek
De eerst volgende Social Media Club staat gepland voor 20 januari 2010
Er is weer een Social Media Event gepland voor 10 juni 2010
Er komt ook weer een WordCampNL op 6 november 2010
en vast nog meer leuke dingen

Wat heb jij gepland voor 2010?

2010 - Happy New Year!

credits:

Creative Commons License photo credit: Iain Farrell
Creative Commons License photo credit: Patrick Hoesly

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

8 reacties

 1. Beste Erno,

  Als eerste wil ik zeggen: alle beste wensen voor 2010, dat het een succesvol en ondernemend jaar mag worden en natuurlijk graag gedaan.

  Dan 2010: Vanaf vandaag (01-01-’10) ben ik gestopt met IS Point, maar druk bezig met het opzetten van een andere onderneming. Dus ik hoop in maart/ april 2010 los te kunnen met mijn nieuwe onderneming. Ik kan je wel alvast meedelen hoe mijn onderneming gaat heten HaTu mobiel, Ha zijn de eerste twee letters van de naam van mijn zoontje Haluk en Tu van mijn dochtertje Tuana. Meer nieuws en updates komen via Twitter

 2. die eerste foto, mag ik die gebruiken voor hartopstraat.nl?

  zou leuk zijn met een stukje tekst. mail me of twitter ff aub! @metkcom

  en natuurlijk jij ook een goed nieuw begin!

 3. @Karin de foto’s die ik hier gebruik zijn niet van mij. Je kunt ze vinden in de Flickr Creative Commons sectie.
  Dus deze mag jij ook gebruiken onder vermelding van de maker en de link naar de foto op Flickr.

 4. Beste Erno,

  Bedankt voor je ‘Dank je wel 2009 en veel plezier in 2010’ mail. Jij nog bedankt voor je nieuwsbrieven in 2009. Ik heb je nog nooit persoonlijk ontmoet maar ervaar je wel als een inspirerend persoon!

  Ik heb zelf erg veel zin in 2010! Niet alleen omdat het een heel mooi getal is maar meer nog omdat ik ook een aantal leuke dingen op stapel heb staan die ik graag publiekelijk wil maken. Dit zijn momenteel de belangrijkste voor mij:

  1.) Onze nieuwsbrief (voor bedrijven die meer respons willen halen uit hun marketing en reclame-uitingen), naar een hoger niveau tillen en deze (nu echt) maandelijks uitgeven.
  2.) Een e-book schrijven over een interessant onderwerp m.b.t. marketing/reclame.
  3.) Onze diensten meer gaan productizeren.
  4.) Een verkoopgenererende website neerzetten.
  5.) Een ster worden in time management.
  6.) Onze omzet verdubbelen.

  Erno, ik wens jou veel succes toe met al jouw ontwikkelingen dit jaar en dat al je wensen uit mogen komen! Maar bovenal ‘heb plezier in alles wat je doet!’ En dat geldt ook voor iedereen die dit leest.

  Vriendelijke groet,

  Yvon le Beyeuc
  My Advertising

 5. Dank je wel Yvon.
  Mooie doelen heb je gesteld, ik hoor graag hoe het verloopt en hopelijk helpen mijn nieuwsbrieven je er een beetje bij.
  Veel plezier.

Reacties zijn gesloten.