Corporate blogs Z-list uitgebreid

In Squidoo heb ik een lijs aangemaakt met een overzicht van corporate blogs. De Lijst is niet compleet. Het is de bedoeling dat de lijst door stemmen een Z-list wordt. Een lijst in volgorde van kwaliteit, met de beste kwaliteit = meeste stemmen, bovenaan.

Update: Squidoo is opgeheven en overgegaan in Hubpages, hiermee is mijn overzicht verloren gegaan.

Heb jij of ken jij een bedrijfsblog? Voeg deze dan toe in de reacties.


De basis van deze lijst kan gevonden in het overzicht van corporate blogs op MarketingFacts
Dus ook de gebruikte definitie voor een corporate blogs is ook van MarketingFacts:

Een blog dat officieel aan een specifiek bedrijf is verbonden, en dat wordt geschreven door een CEO, andere medewerkers of customer evangelists. Een corporate blog dient vooral als communicatie- en marketingkanaal. Een corporate blog is onderdeel van de verzameling business blogs.

Voldoet jullie blog aan deze definitie?
Voeg deze dan nu toe.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

4 reacties

Reacties zijn gesloten.