Hoe ga je in 5 stappen je eigen boek uitgeven en maak je een BoekSucces

Je wil graag jouw boek uitgeven. Jouw kennis delen met de wereld. Publiceer dan je eigen boek met BoekSucces. Een interview met de maker van dit programma.

Herken je dit?

  • Je boek is geschreven maar nu komt het niet verder.
  • Je hebt nog geen uitgever gevonden voor jouw boek.
  • Uitgevers vinden jouw boek niet interessant, terwijl het heel waardevol is voor je doelgroep.
  • De verkoop van je boek is niet succesvol.
  • Jouw uitgever doet niet veel aan de marketing van je boek.
  • Te weinig mensen kopen je boek.

boeksucces

Je boek is zo goed als af, maar je weet niet hoe je nu verder moet. Hoe ga je het boek op de markt brengen en er voor zorgen dat jouw boek gekocht wordt?

BoekSucces

Zit er ook een boek in jou die je wilt delen met jouw niche. Dan is het programma BoekSucces echt iets voor jou.

Let op dit is geen schrijfcursus of een schrijfcoach. Het is geen training waarin je leert hoe je een boek sneller en beter schrijft. Het is een training waarin je leert hoe je het boek uitgeeft en sneller en beter verkoopt.

“Het gaat er niet om hoe goed je boek geschreven is, maar hoe goed het verkoopt.”

Het is een training waarin jij leert hoe je verder moet wanneer je het boek geschreven hebt.

Gesprek met Ellen

Om meer te leren over het nieuwste programma van Ellen had ik een kort gesprek met haar via Skype.

Ellen ken ik al langer en ik zie ons vergelijkbare dingen doen voor andere klanten. Haar boek Een zaak van fans, kwam bijna tegelijk uit met mijn boek Kies je doelgroep. Het onderwerp lijkt op elkaar en allebei hebben we een verhalende stijl gebruikt voor het boek.

Kijk het gesprek dat ik had met Ellen de Lange-Ros:

In deze video:
00:47 Ellen stelt zichzelf voor
01:55 Hoe kwam ze terecht bij de uitgever Eburon
02:34 Ellen legt uit waarom Eburon geen interesse had in Een zaak van fans
04:19 Uitgeven met Autorespond en Printing on Demand (POD)
05:02 Ellen vertelt over het ontstaan van BoekSucces
06:29 De marketing voor jouw boek door een uitgever
07:30 Wat leer je niet en wel in de training
08:20 Hoe past het boek in mijn businesmodel
09:50 Er is veel interesse bij professionals voor een boek uitgeven
11:20 Je eigen boek kopen
12:50 Blij met succes van het boek voor Ellen
13:40 Uitleg hoe het werkt
14:20 Hoe begin je?
15:20 Is het veel werk een boek schrijven en uitgeven?

Ellen zegt in het gesprek:

“Maak een hit van jouw boek en jouw bedrijf.”

Zie ook mijn review van Ellen’s boek Een zaak van fans.

Een boek schrijven is een ding. Dat boek dan ook werkelijk uitgeven en verkopen is een heel ander ding.

Wat is BoekSucces

BoekSucces is een digitale training die bestaat uit 5 modules waarin je leert over de productie en marketing van je boek.

Je krijgt de opnames van de 5 sessies via e-mail toegestuurd. Je kunt dan alles in je eigen tempo volgen en alles gebruiken om van jouw boek een succes te maken.

Jouw boek straks in de winkels? En gebeld worden door lezers die graag met je willen werken? Blijf jij dromen? Of ga je nu aan de slag om je droom waar te maken!

Bestel nu BoekSucces (<- klik hier). Hiermee ga je het boek uitgeven en verkopen. Klik op de link en je gaat naar de beveiligde shop van Ellen. Volg daar de stappen en je ontvangt de eerste les in je inbox. Meer informatie over BoekSucces

Hoe werkt BoekSucces

Het is een online training. Ze heeft het programma live opgenomen met deelnemers via de telefoon.

Wanneer jij nu de training BoekSucces start dan krijg je de mp3 audio-opnames van deze sessies. Deze mp3 kun je overal afspelen en beluisteren via je iPod, mp3-speler, telefoon…

Bij de lessen ontvang je ook de slides van de presentaties die ze gaf in de live training zodat je dit kunt bekijken terwijl je naar de audio-opname luistert.

Handig zijn ook de checklists die je ontvangt. Zo kun je nadat je boek gepubliceerd is precies zien welke stappen je moet ondernemen voor meer aandacht.

Verder heeft Ellen ook twee voorbeeld brieven gemaakt die je als template kunt gebruiken voor het uitbesteden van de eindredactie en het ontwerp van de omslag.

Wil jij ook een review van jouw nieuwe boek op decideforimpact.com? Stuur me dan een exemplaar toe. Ben ik na het lezen nog steeds enthousiast dan maak ik een review net als deze, Een zaak van fans review.

Bestel BoekSucces

Bestel je de training dan krijg je van mij ook nog het e-boek ‘Facebook voor Coaches’. Dan kun je gelijk een Facebook pagina maken voor jouw boek (waarde € 24,75).

Bestel nu BoekSucces. Hiermee ga je het boek nu eindelijk ook uitgeven en kun je het aan jouw niche verkopen. Klik op de link en je gaat naar de beveiligde shop van Ellen.

Meer informatie over BoekSucces

Let op: in juli en augustus heeft Ellen nog een lagere prijs. Daarna gaat de prijs met € 200,00 omhoog.

Extra voor jou als lezer van dit artikel: Gebruik de couponcode ‘ERNO‘ en je krijgt nog eens € 100,00 korting op de genoemde prijs.

Opmerking: de links in dit artikel naar het programma van Ellen zijn zogenaamde affiliatie links. Op het moment dat jij via een van deze links op het programma van Ellen komt en haar programma bestelt dan krijg ik een percentage van Ellen.

Ik vertel over het programma van Ellen omdat ik haar goed ken en haar succes gun met dit programma. En belangrijker nog, omdat ik weet dat zelfstandigen en coaches dit artikel lezen een boek in zich hebben of al geschreven hebben en niet weten hoe ze nu verder moeten. Daarvoor is BoekSucces gemaakt door Ellen.

credit foto: Andrey Polyakov

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

2 reacties

Reacties zijn gesloten.