ErnoHannink logo


Wil je nog langer worstelen met de beslissing of snel een keuze maken met mijn hulp?

Jij staat voor een lastige beslissing en weet niet goed wat je moet doen. Je zoekt iemand die je helpt om de beslissing te nemen.


  Je staat voor een belangrijke beslissing

  Je staat voor de beslissing in je marketing, verkoop of structuur van je bedrijf
  en je zoekt hulp om een goede beslissing te nemen.

  Dan heb ik voor jou het gesprek waarin je de keuze maakt voor de volgende stap.
  Aan het einde van dit gesprek krijg jij de concrete vervolgactie.

  Hoe we de beslissing gaan nemen

  Stap 1

  In 45 minuten help ik je om een beslissing te nemen die belangrijk is voor jou.

  Aan de hand van mijn vragen vertel je meer over de keuze waar je voorstaat.

  Stap 2

  We kijken wat de alternatieven zijn.

  Stap 3

  Je maakt een keuze.

  Stap 4

  We koppelen een datum aan je keuze, zodat je het ook echt gaat doen.

  Wat gebeurt er na je bestelling?

  Stap 1

  Je wordt naar de beveiligde webshop gestuurd. Daar staat de bestelling al in je shopping cart.
  Je kunt direct je gegevens invullen en afrekenen.

  Stap 2

  Na ontvangst van je betaling (Ideal, PayPal) stuur ik je een e-mail met een link om direct jouw gesprek in te plannen. Je ontvangt de factuur.

  Stap 3

  Nadat het gesprek is ingepland ontvang je de link voor ons gesprek via Zoom (beeldbellen).
  Op de dag van onze afspraak gebruik je de link voor het gesprek.
  Het gesprek duurt ongeveer 45 minuten.

  Wat krijg je:

  • Duidelijkheid
   Je krijgt de ruimte om je situatie voor de te leggen. Met mijn vragen krijgen we meer duidelijkheid over de beslissing waar je voor staat.
  • Nieuwe inzichten
   Op basis van de beslissing waar je voor staat kom ik met andere visies, situaties en voorbeelden
  • Beslissing en actie
   Met de nieuwe inzichten maak jij een keuze waarmee je direct verder kunt. Je gaat direct over tot actie.

  Wat betaal je

  Beslis direct

  Een gesprek van 45 minuten waarin jij een keuze maakt.

  € 197 

  Uitgebreide analyse

  Er zijn drie afspraken van 45 minuten waarin we:
  1. de uitdaging duidelijk krijgen - je krijgt huiswerk
  2. de mogelijke oplossingen analyseren en de beslissing nemen. 
  3. de  beslissing wordt opgevolgd - ik ben je accountability partner

  € 497

  Wie is Erno Hannink?

  Al bijna 15 jaar ben ik geïnteresseerd in focus, keuzes maken, online marketing en social media. Ik onderzoek en test altijd nieuwe trends en ontwikkelingen.
  Met mijn lastige vragen help ik mijn klanten keuzes te maken waardoor ze weer ruimte krijgen voor ontwikkelingen en meer resultaat behalen.


  Gevoelig voor trends en enthousiasme zijn twee eigenschappen van mij die de inhoud van mijn advies en coaching waardevol maken. Een grondige analyse op strategisch niveau, nieuwe ideeën en een praktisch plazijn de elementen waar anderen mij voor waarderen. De passie en energie die ik meeneem werkt aanstekelijk voor mijn klanten.

  Bekend van radio, tv, boeken, podcast en vlog

  sprout-logo-zw-erno-hannink
  textilia-logo-erno-hannink
  bnr_nieuwsradio-logo-businesscoach
  wendy-borst-kadaster

  "Erno heeft ons met zijn steengoede vragen van onze stoelen geblazen."

  Ik volgde Erno al een tijdje via Youtube en zijn podcast vanwege zijn inspirerende advies en analyses. Ik heb hem gevraagd om onze afdeling online te komen trainen omdat wij willen zorgen dat bezoekers sneller antwoord op hun vraag krijgen op onze website. Geen moment spijt van gehad! Erno heeft ons met zijn steengoede vragen van onze stoelen geblazen. Het bleef niet alleen bij inzichten die hij ons gaf maar ook advies over hoe je het in de praktijk kunt brengen. Ik ben erg gecharmeerd van zijn no-nonsense stijl, zijn bevlogenheid en ongelofelijke kennis van zaken als het gaat om online resultaat behalen.

  Ik kan hem van harte aanbevelen!

  WENDY BORST  //  Manager Afdeling Online, Kadaster

  martijn-van-der-tuin

  "Strategisch consult van Erno binnen een week terugverdiend!"

  Ik ben sinds 2006 ondernemer. Ik heb een aantal bedrijven opgezet, laten groeien en verkocht.

  En sinds 2011 help ik ondernemers bij succesvol ondernemen.

  In de basis had ik 3 vragen voor Erno aangaande de groei van mijn bedrijf en de interne organisatie in mijn bedrijf. Wat het mij heeft opgeleverd is dat hij heeft aangegeven welke groeimogelijkheden ik met mijn bedrijf heb, zowel offline als online.

  Hij heeft een aantal tips gegeven hoe ik mijn organisatie beter kan inregelen, zodat ik ook meer omzet kan genereren. En hij heeft mij inzicht gegeven in welke keuzes die ik wel moet gaan maken offline en online en welke juist niet. Dat waren voor mij de 3 grootste resultaten die wij hebben geboekt.

  Ik kan je nu al vertellen dat de investering die ik heb gedaan met het strategisch consult, binnen een week al is terugverdiend. Op basis van zijn tips en tricks, maar ook hoe ik mijn organisatie anders heb ingericht. Tijdens mijn vakantie. Dat kan heel snel als je personeel hebt.

  Ik denk dat het waardevol kan zijn: een frisse blik door je organisatie door een persoon als Erno, zowel op online gebied als offline gebied.

  MARTIJN VAN DER TUIN  //  Ondernemer, Reconcep

  Heidi Nusselder

  "Hij bracht mij tot de kern waardoor ik nu de keuze kan maken"

  Vandaag had ik een prettig telefonisch overleg met business coach Erno Hannink.
  Een aanrader als je advies zoekt op ondernemingsgebied.
  Ik was aan het stoeien met welke prijs ik voor een nieuw product kan gaan vragen.
  Ik heb Erno benaderd om mij hierin te adviseren. Hij stelde me vervolgens heldere vragen en bracht mij daarmee tot de kern waardoor ik nu de keuze kan maken. Dank je wel Erno, ik kan weer vooruit.

  HEIDI NUSSELDER  //  Ondernemer, Brein Inzicht


  14 jaar 
   coaching/
  social media  15
  boeken
  gepubliceerd  11000+
  trouwe
  volgers  1210+
  artikelen
  geschreven  1250+ 
  tevreden
  klanten  290+ 
  podcast afleveringen


  de beslis hulp

  Hallo, ik ben Erno Hannink. In de business coaching heb ik veel ondernemers en marketeers geholpen met inzichten en keuzes over de: structuur, missie, medewerkers, klant, focus, social media, marketing, strategie en resultaat.

  In de afgelopen 14 jaar heb ik meer dan 1250 klanten geholpen bij meer resultaat voor hun bedrijf.

  Wat denk je? … Tijd voor een goede beslissing?

  ErnoHannink logo