Belangrijke keuzes om naar de top te komen – Katja Staartjes

belangrijke-keuzes-om-naar-de-top-te-komen
belangrijke-keuzes-om-naar-de-top-te-komen

Vandaag het gesprek met Katja Staartjes.

Bergbeklimster Katja zegde haar managementbaan op voor haar passie, en beklom onder meer Mount Everest als eerste Nederlandse vrouw. Tevens leidde zij een aantal expedities in het hooggebergte. Op bijeenkomsten is Katja een veelgevraagd spreker en daarnaast werkt zij als coach. Zij schreef een viertal boeken waaronder het onlangs verschenen Topteams.

De link tussen teams tijdens haar beklimmingen en bij een bedrijf wordt gelegd door Katja in haar nieuwste boek Top Teams. Een boek vol met foto’s en verhalen van haar beklimmingen. We duiken in haar pad van Wageningen naar de Himalaya en weer terug. 

We praten over hoe ze besluit om haar baan op te zeggen en daarmee de veelbelovende carrière. Het gesprek met Cerfontaine waardoor ze koos voor een hele andere richting en in het ziekenhuis terecht komt. Waarom ze daar definitief haar baan opzegde voor de klimsport. Ze verteld hoe ze daarna werk combineert met het beklimmen van de hoogste toppen.

Veel plezier met de inzichten van Katja.

Laten we beginnen…


Verbind hier met Katja:

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.