Froukje van der Veen van online shop HobbyResort is abonnee 6000

6000ste abonnee e-mail tips

Een nieuwe mijlpaal: 6.000 abonnees voor de nieuwsbrief van decideforimpact.com. Een blij moment waarbij ik graag de 6000ste abonnee in het zonnetje zet.

Maak kennis met Froukje van der Veen oprichter van HobbyResort.
Dit is haar webshop:

HobbyResort

Daarom heb ik haar via de mail een paar vragen gesteld. Dit was haar reactie:

Wat leuk dat we de 6000ste abonnee zijn! En nog leuker dat je HobbyResort in het zonnetje wilt zetten!

Wie ben je en wat doe je?
hobbyresort

Ik ben Froukje van der Veen, eigenaar van HobbyResort.
HobbyResort is een online winkel in hobbymaterialen, momenteel gespecialiseerd op kaarten maken en scrapbooking (creatief verwerken van foto’s) maar in de toekomst wellicht ook op andere creatieve hobby’s.

Waarom ben je hobbyresort.nl gestart?

Uit onvrede over het aanbod, taalgebruik en de service van de bestaande webshops in hobbymaterialen. Ik kon moeilijk vinden wat ik zocht en wanneer ik het wel vond dan was de service om te huilen, zo slecht. Daarnaast vind ik het leuk om met computers, opmaak en fotografie bezig te zijn, met uren aaneen artikelen invoeren maak je me blij.

Wie is jouw klant of doelgroep?

Iedereen die creatief bezig wil zijn met papier.

Wat doe je met Facebook en Twitter?

Ik heb afgelopen week m’n honderdste tweet @HobbyResort_NL geplaatst en probeer Facebook wat meer bij te houden. We staan ook op beurzen en proberen social media daar en op flyers onder de aandacht te brengen. Inmiddels heb ik op decideforimpact.com al zoveel tips gelezen die ik ook snel wil toepassen.

Gebruik je een blog?

Nog niet. Het idee is om in het najaar een oproep te doen voor een design team dat dan regelmatig zelfgemaakte creaties post met materialen die in de webshop te koop zijn.

Gebruik je een nieuwsbrief? Zo ja, hoe vaak verstuur je die en hoeveel abonnees heb je?

Ja, iedereen kan zich abonneren op de nieuwsbrief. Momenteel hebben we ca. 300 abonnees. De nieuwsbrief wordt ongeveer 6 keer per jaar verzonden, en soms tussentijds als er nog iets te melden is.

Wat gaat er goed met Hobbyresort.nl en wat wil je verbeteren?

HobbyResort.nl is nu ruim een jaar online en is al enorm gegroeid. Op specifieke artikelen worden we heel goed gevonden in zoekmachines en we genereren steeds meer vaste klanten. Sinds kort is ook HobbyResort.de in de lucht en daar is nog een hoop te verbeteren. Als de vertalingen zijn doorgevoerd dan wordt onze Duitse klantenkring hopelijk net zo snel zo groot als de Nederlandse. Een Twitteraccount en Facebook zijn al aangemaakt voor de Duitse doelgroep…

Dank je wel Froukje dat je geabonneerd bent op de nieuwsbrief. Je gaat snel de eerste nieuwsbrief ontvangen 🙂
Veel plezier.

Verwelkom Froukje

Bezoek haar website, Twitter of Facebook eens.
Laat hieronder een reactie voor Froukje achter. Ik ben benieuwd wat je van haar shop en Facebook pagina vindt.

Door Erno Hannink

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.